Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Det blev ved Ligadrømmene for EH Aalborg

14. maj 2023

I en tempofyldt håndboldkamp mellem EH Aalborg og Ajax København blev drømmen om oprykning til ligaen knust for Aalborg-holdet. Efter at have tabt den første kamp med 29-25, havde Aalborg-spillerne håbet på en sejr i den anden oprykningskamp for at sikre sig en 3. kamp om en plads i landets bedste håndboldliga. Desværre var det Ajax København, der trak det længste strå og vandt kampen med 26-29 i Nørresundby Idrætscenter søndag aften.

Kampen blev spillet foran en entusiastisk og tændt hjemmepublikum. Tilskuerne var klar til at støtte deres lokale helte og give dem den opbakning, der skulle til for at vende det samlede resultat.

Gæsterne fra Ajax startede kampen stærkt, men EH Aalborg skulle blot lige have ryste nerverne af. Herefter viste begge hold viste stor beslutsomhed i angrebsspillet og kæmpede hårdt for hver boldbesiddelse i forsvaret. EH Aalborg forsøgte at udnytte deres hjemmebanefordel og skabe en fordel ved hjælp af deres høje tempo og aggressive forsvarsspil, det gjorde at EH Aalborg kunne gå til pause med en føring på 16-15.

Ajax København lod sig dog ikke ryste og svarede igen fra starten af 2. halvleg. Stabilt forsvarspil og en stærkt spillede målvogter gjorde det svært for hjemmeholdet og bidrog til at holde EH Aalborg på afstand.

Kampens intensitet steg i takt med, at tiden skred frem. Begge hold vidste, at der var meget på spil, og at kun en sejr kunne bruges for EH Aalborg. Efter en nervepirrende anden halvleg var det Ajax København, der var skarpeste i de afgørende situationer. Og kunne til sidst juble over at de også i den kommende sæson skal spille i Ligaen.

Over 2 kampe må det siges at være fortjent selvom EH Aalborg havde flere muligheder i begge kampe for at kunne have vendt til Aalborgensernes fordel.

EH Aalborg-spillerne var naturligvis skuffede over nederlaget. Trods skuffelsen kunne de dog være stolte af deres præstationer og den indsats, de havde lagt i kampene.

Målscorer: Andrea Jacobsen 9, Marlene Lau Dahlmann 5, Frida Høgaard Nielsen 5, Märtha Hedenquist 3, Mille Eisenhardt 1, Cecilie Termansen 1, Ida Louise Andersen 1 og Emma Aagaard Poulsen 1.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram