Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

2 sikre point med hjem fra Rødovre

27. februar 2022

Søndag var Rødovre HK værter for opgøret i 1. division damer, hvor EH Aalborg var gæster. Det var på forhånd forventet, at EH Aalborg skulle tage sejren uden de helt store problemer.

Rødovre ligger placeret under nedrykningsstregen og EH Aalborg kæmper for at holde sige inde i kampen om den tredje og sidste oprykningsplads.

Det blev til en sikker udesejr til EH Aalborg på 23-33. Kampen startede helt lige i de første minutter, men efter 10 minutter spil havde EH Aalborg dog fået skabt et lille forspring og førte 4-7. Efter 15 minutters spil gjorde Sandra Erlingsdottir det til 5-12 i gæsternes favør. Herefter kom hjemmeholdet bedre med i kampen og det lykkes næsten for hjemmeholdet at få kontakt ved 13-15 efter 28 minutters spil. Men EH Aalborg kunne med en god afslutning på 1. halvleg gå til pausen med en 13-17 føring.

2. halvlegs første 6 minutter blev åbnet med 6 mål til EH Aalborg og kun 1 scoring til hjemmeholdet, dermed var stillingen 14-23 og kampen var reelt afgjort. I resten af halvlegen blev der byttet mål og Aalborgenserne kunne rejse hjem med en 23-33 sejr, der aldrig var i fare.

EH Aalborgs målscorer blev: Mille Eisenhardt 8, Rikke Hoffbeck Petersen 7, Caroline Højer Sørensen 4, Sandra Erlingsdottir 4, Anne Brinch-Nielsen 3, Märta Hedenquist 2, Cecilie Termansen 2, Mette Klostermann 1, Emma Aagaard Poulsen 1, Isabella Sørig 1

EH Aalborg spiller næste kamp hjemme i Nørresundby Idrætscenter mod Roskilde den 12. marts kl. 13.30 - Billetter kan købes på https://www.ehaalborg.dk/koeb-billetter/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram