Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Ny udekamp i vente for EH Aalborg

16. november 2022

Efter en flot sejr ude over Holstebro står EH Aalborg over for endnu en udebane kamp. Denne gang ude mod Ejstrup/Hærvejen søndag den 20. november. Hjemmeholdet er nyoprykket, men på trods af de ligger 2. sidst i skrivende stund med 3 point har de faktisk gjort en flot figur og spillet flere tætte kampe.

Cheftræner Peter Jagd: På søndag er vi klar til en svær og sjov udebane hos Ejstrup/Hærvejen. Selvom der ikke er mange siddepladser, har de for vane at fylde hallen godt op og skabe en god stemning - dét glæder vi os til.

Vi kommer til at møde et fint spillende hold, der har fået point i Ringsted og været tæt på mod andre tophold, men uden at være heldige til allersidst. Vi er derfor bevidste om, at hvis vi kan gå ind i det sidste kvarter med uafgjort, har vi en tro på, at vi kan hive sejren hjem til sidst.

Vi har nogle ting fra Holstebro-kampen som vi vil forsøge at forbedre, som også passer til den måde Ejstrup/Hærvejen spiller på. Så selvom vi vandt en svær kamp i søndags, stiller vi mindst lige så højre krav til os selv på søndag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram