Afgørende kvalifikationskamp mod Holstebro

For femte gang i denne sæson møder EH Aalborg konkurrenterne fra Holstebro Håndbold. Lørdag kl. 14:30 den 29. april i Nørresundby Idrætscenter spilles den direkte kamp om retten til at møde enten Skanderborg Håndbold eller Ajax København i duellen om en plads i Kvindeligaen næste sæson. Den sidste del er dog ikke noget, EH Aalborg har fokus på fortæller cheftræner Peter Jagd:

“Vi kigger alene mod kampen mod Holstebro Håndbold, fordi vi ved, hvor meget der er på spil. Efter en sejr til hvert hold bliver det spændende at se, hvem der står skarpest og er mest klar til lørdagens opgør: Det kan gå begge veje!

I kamp 2 ramte vi mange flere ting end i kamp 1, så vi har selvfølgelig kigget på, hvad vi skal forsøge at tage med fra begge kampe. Men det er små detaljer, vi kigger på: Med fire kampe mod hinanden i sæsonen er der næppe meget holdene kan overraske med, så det er små justeringer i alle faser af spillet, vi har forsøgt at skrue på. Men det kan blive en kamp der bliver afgjort til sidst, så vi skal være klar til at tvinge marginalerne over på vores side” siger cheftræner Peter Jagd

Vel mødt i Nørresundby Idrætscenter kl. 14.30 lørdag den 29. april

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *