Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Anne Brinch-Nielsen fejrede 100 kamps jubilæum med storsejr

26. marts 2022

Solen skinnede flot over Nørresundby Idrætscenter, hvor EH Aalborg tog imod gæsterne fra AGF. I forbindelse med kampen kunne klubben fejre et 100 kamps jubilæum ved Anne Brinch-Nielsen. Anne har gennem 4 sæsoner spillet mange flotte kampe for EH Aalborg og har været en af de bærende kræfter på holdet såvel uden for banen som på banen. I dag var ingen udtagelse, hvor hun bidrog med 5 mål i dagens 31-20 sejr over AGF Håndbold.

AGF kunne kun følge med de første 7-8 minutter, hvorefter fik EH Aalborg godt tag om kampen og kunne stille og roligt gå til pause med en 17-10 føring skabt på godt spil af aalborgenserne.

I 2. halvleg tillod EH Aalborg ikke gæsterne at komme ind i kampen. Med en koncentreret indsats kunne EH Aalborg tage sejren sikkert hjem med 11 overskydende mål.

Cheftræner Allan Heine var meget tilfreds med holdets indsats i dagens kamp, hvor han og holdet ønskede at sluttet turneringen godt af. det skete på trods af at holdet ikke havde noget at spille for.

Dagen var også præget af, at klubben havde arrangeret et Spinning Grand Prix, hvor en lang række af sponsorer havde støttet flot op omkring dette tiltag.

Der var ikke mindre end 19 ryttere, der gav den fuld gas til fordel for både seniorafdelingen og ungdomsafdelingen. Det samlet beløb er endnu ikke i skrivende stund opgjort. Men der forventes en omsætning på ca. 150.000 kr., hvilket EH Aalborg stolte og glade for. Der skal lyde en stor tak til sponsorerne for den store støtte.

Der venter endnu en opgave i pokalturneringen før sæsonen er ovre. Der trækkes lod i den kommende uge.

Dagens målscorer: Rikke Hoffbeck Petersen 6, Anne Brinch-Nielsen 5, Emma Aagaard Poulsen 5, Mille Eisenhardt 4, Sandra Erlingsdottir 4, Sofie Lassen 3, Cecillie Termansen 2, Mette Klostermann 1 og Johanne Bagger Graugaard 1.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram