Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

ANNE BRINCH-NIELSEN FORLÆNGER SIN AFTALE MED EH AALBORG

13. marts 2021

I dag kan vi løfte sløret for en nyhed som har været noget tid undervejs. Vi er rigtig glade for at kunne offentliggøre at Anne Brinch-Nielsen har forlænget sin kontrakt og fortsætter i klubben i næste sæson. Anne har en stor rolle på holdet både på og udenfor banen og vi er utrolig glade for at Anne nu er klar til sin fjerde sæson i EH trøjen. 

Allan Heine udtaler:

Da Anne meddeler os, at hun gerne fortsætter i klubben blev jeg både lettet og stolt. Hendes niveau i denne sæson har helt sikkert skabt opmærksomhed i større klubber. At hun vælger os er enormt vigtigt i vores bestræbelser om at nå next level. Annes kvaliteter er åbenlyse både på og uden for banen og jeg glæder mig til endnu en sæson med et godt samarbejde.

Anne udtaler:

Jeg elsker at spille håndbold, og det har pigerne her i EH en stor andel i. Samtidig er jeg inde i en god udvikling både spilmæssigt, men og personligt hvilket udspringer i den tillid og ansvar jeg får af Allan og Kenneth.  Derfor, er jeg utrolig glad for at det var muligt at forlænge aftalen med klubben.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram