Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Anne Brinch Nielsen stopper i EH Aalborg

19. april 2022

En af klubbens største profiler og kulturbærere forlader EH Aalborg efter indeværende sæson. Dermed bliver Santander Cup pokalkampen d. 6 Maj Anne Brinch Nielsen ́s sidste kamp i EH Aalborg trøjen. Anne kom til Aalborg fra Team Esbjerg hvor hun inden sin ankomst havde været med til at sikre klubben bronze i ligaen og var udset til at være en afgørende del af EH Aalborg ́s første liga-sæson. Siden er det blevet til et hav af vigtige mål og flotte detaljer på højrefløjen. Hvem husker ikke Anne's mål som efter afstemning blev kåret som sæsonen ́s 2. bedste mål i EH Aalborg ́s første liga sæson, et mål som skabte stor begejstring hos TV2 ́s eksperter og siden døbt “bokse-bold-målet”. Anne kunne for nylig lade sig hylde efter kamp nummer 100 i EH Aalborg trøjen og vi vil gerne takke Anne for de mange fantastiske minder på og udenfor banen ❤️

Anne tager afsked med disse ord:

“Det har været en utrolig svær beslutning at tage, for jeg elsker stadig at spille håndbold. Men grundet mit studie, og at det er min sidste chance for at studere i udlandet, har jeg tilvalgt det. Jeg vil gerne sige tusind tak for de sidste 4 år, der har budt på både op-og nedture, som virkelig har udviklet mig som person. Jeg har igennem min tid i klubben haft fornøjelsen af at dele alle oplevelserne med en masse fantastiske holdkammerater, hvor mange af pigerne er blevet til mine tætte veninder, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for. Til sidst vil jeg takke klubben, trænerne og ikke mindst de fantastiske EH fans for en dejlig tid.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram