Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Arbejdssejr over AGF

24. februar 2023

Arbejdssejr på 32-26 til EH Aalborg mod AGF Håndbold i aftens kamp, der var henlagt til Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Det var et velbesøgt Idrætscenter Vendsyssel, der lagde gulv til EH Aalborgs 17. sejr i træk. Trods de mange sejre, er spændning helt intakt i toppen af rækken, hvor Bjerringbro er 2 point efter duksene fra EH Aalborg. Og netop disse 2 hold mødes i næstsidste runde i Bjerringbro i en alt afgørende kamp om oprykningen til Ligaen.

Efter 2 kampe med flot spil, var det arbejdshandskerne, der var taget på i dagens sejr. EH Aalborg startede stærkt og bragte sig hurtigt foran 3-0, men herefter lykkedes det AGF, at gøre det svært for hjemmeholdet, der aldrig rigtig fik forsvaret til at stå rigtigt i 1. halvleg. Med en 18-15 pauseføring til værterne, hvor gæsterne helt inde i kampen. Det var først midtvejs i 2. halvleg, at EH Aalborg fik skabt hul ned til AGF, hvor hjemmeholdet gik fra 25-21 til 28-21 med 3 scoringer uden af AGF kom på tavlen. Resten af halvlegen blev stille og roligt kørt sikkert i hus på en aften hvor spillet ikke nåede samme niveau som i de foregående kampe.

Kampen bød på 10 udvisninger (6 til EH Aalborg og 4 til AGF) i en kamp, der på ingen måde var hårdtspillet. Derfor var den en særdeles hård linje fra dagens dommere.

Målscorer: Frida Høgaard Nielsen 8, Astrid Lynnerup 7, Marlene Lau Dahlmann 6, Andreas Jacobsen 3, Johanne Bagger Graugaard 2, Mette brandt Nielsen 2, Martine Tveter 1, Emma Aagaard Poulsen 1, Sofie Lassen Nygaard 1, Märtha Hedenquist 1

Næste opgør for EH Aalborg bliver den 11. marts ude mod Hadsten.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram