Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Askvist er klar til næste skridt i EH Aalborg

9. februar 2021

Vi er meget glade for at kunne offentliggøre at vi har indgået en aftale med Laura Askvist. Laura er et stort målvogter talent som allerede har vist kvaliteterne i målet ad flere omgange. Ikke mindst i den seneste hjemmekamp hvor det blev til en kampafgørende redning i de sidste sekunder, som sikrede EH sejren. Laura kommer oprindeligt fra Nøvling IF hvorefter hun blev en del af EH Aalborg´s U15 træningsgruppe. Derefter er det blevet til Guld ved World Games i Beach Håndbold, en VM slutrunde med ungdomslandsholdet samt ligakampe i sidste sæson for EH Aalborg. 

Allan Heine udtaler:

“Laura har i denne sæson været en del af klubbens førstehold. Her har hun flere gange ved træningerne og kampene vist sit talent frem, med gode indgreb. Laura har nogle helt åbenlyse kvaliteter og det glæder mig, at klubben har sikret sig hende i fremtiden. Laura er endnu et godt eksempel på det fremragende ungdomsarbejde klubben igennem flere år har præsteret.”

Laura Askvist udtaler:

Jeg er meget glad for at skrive kontrakt med EH Aalborg, da jeg har været en del klubbens ungdomshold i mange år, og dermed har jeg et stort kendskab til klubben og miljøet. Jeg ser frem til at fortsætte her, da det er et godt træningsmiljø, hvor jeg vil kunne udvikle mig yderligere.

Af Simon Knøsgaard

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram