Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Astrid Lynnerup fortsætter i EH Aalborg

30. juni 2023

EH Aalborgs scoringssikre venstre fløj Astrid Lynnerup fortsætter den kommende sæson i klubben. Desværre bliver det ikke i den vante rolle, da Astrid i en pokalkamp i slutningen af sæsonen desværre blev korsbåndsskadet, men derfor ser hun ikke desto mindre alligevel meget frem til den kommende sæson:

Jeg har valgt at fortsætte i EH, da jeg er rigtig glad for pigerne samt klubben og deres træningsmiljø. Jeg fik en masse tillid i min første sæson, som jeg har sat stor pris på, og selvom en korsbåndsskade satte mig på bænken i de sidste kampe, så har min første sæson været over al forventning. Nu skal jeg snart opereres, og håber på at kunne komme endnu stærkere tilbage, så jeg igen kan hjælpe til på banen hos EH Aalborg.

Cheftræner Peter Jagd siger:

Astrid er en spiller med et enormt vinder-gen. Så selvom vi desværre ikke kommer til at nyde godt af Astrids kompetencer på banen i den kommende sæson, vil hun uden tvivl være med til at præge den vinderkultur, vi har fået opbygget. Dertil har vi en vigtig opgave i at hjælpe Astrid bedst muligt gennem hendes genoptræningsforløb, for hvis vi får Astrid tilbage i bare nogenlunde samme form, som hun sluttede med, så har vi en rigtig skarp venstre fløj.

Vi ønsker fortsat god genoptræning til Astrid, og glæder os til at se hende tilbage i hallen sammen med resten af holdet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram