Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Astrid Lynnerup gennem vellykket operation

4. august 2023

Efter en knæskade i en pokalkamp i foråret, har EH Aalborgs venstre fløj Astrid Lynnerup nu gennemgået en vellykket operation af det forreste korsbånd.

I går blev jeg opereret på privathospitalet Mølholm i Vejle, og fik rekonstrueret mit forreste korsbånd i højre knæ. Operationen gik rigtig godt, og nu ser jeg frem til en masse genoptræning, så jeg igen kan komme i hallen og træne med pigerne.” siger Astrid om operationen.

Cheftræner Peter Jagd siger:

Astrid ser nu frem mod en lang genoptræning. Vi har et stort ansvar i at hjælpe Astrid bedst muligt gennem forløbet, så vi kan få hende tilbage på samme niveau, som før hun blev skadet. Hun spillede en rigtig flot sæson sidste år, og har klare ambitioner om at komme tilbage på samme niveau. Det har vi en dygtig sundhedsstab til at hjælpe hende med, og vi vil fortsat holde Astrid tæt på holdet, så hun stadig kan bidrage med hendes store vindermentalitet og hjælpe os mod en oprykning”.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram