Astrid Lynnerup stopper i EH Aalborg

Tak for dit bidrag Astrid

Til sommer stopper EH Aalborgs venstre fløj Astrid Lynnerup efter to sæsoner i klubben. I indeværende sæson har Astrid desværre været ude med en skade, men hendes flotte sidste sæson har alligevel givet hende et tilbud, hun ikke kunne sige nej til:

 

”Vi er altid kede af det, når dygtige spillere forlader os: Astrid var, helt subjektivt, den bedste venstre fløj i 1. Division sidste sæson, men det glæder os samtidigt, at hun har fået en rigtig god mulighed næste sæson. Vi har været enormt glade for at have Astrid i klubben begge år, hvor hun med sit utrolige vinder-gen og jagt på altid at være den bedste, ikke bare vandt en masse kampe med os sidste sæson, men også har været med til at løfte vores træningsmiljø. Det kommer vi til at savne” siger cheftræner Peter Jagd.

 

Astrid siger selv om hendes afgang:

”Min tid i Aalborg er noget jeg helt sikkert kommer til at se positivt tilbage på trods min skadesperiode. Da jeg kom til klubben, følte jeg mig hurtigt som en del af holdet, og fik den tillid som jeg ledte efter. I denne sæson blev min rolle en helt anden, men pigerne og klubben har virkelig været der for mig gennem min genoptræning. Derudover vil jeg sige stor tak til vores fans som i mine to sæsoner har støttet os i både medgang og modgang!”

EH Aalborg takker Astrid for hendes tid i klubben, og ønsker hende alt det bedste fremover!