Camilla Rubæk indgår talentaftale med EH Aalborg

Vi er meget glade for at kunne præsentere det næste talent som tager skridtet op på førsteholdet. Camilla har igennem flere år gennemgået en stor udvikling og nu er tiden kommet til at videreudvikle det store potentiale sammen med seniortruppen. Camilla har tidligere spillet i Aabybro HK inden hun blev scoutet til EH Aalborg´s U15 talentgruppe. 

Camilla er en dygtig forsvarsspiller, men endnu mere iøjnefaldende er Camillas målfarlige højre arm,  som kombineret med hendes højde gør livet surt for ethvert  forsvar. Vi glæder os til at følge Camillas videre udvikling sammen med førsteholdet mens hun stadig vil være en afgørende spiller på U19 holdet.

Allan Heine udtaler: 

”At vi igen i år kan præsentere endnu en spiller på en talentaftale, er intet mindre en perfekt ifht den overordnet strategi om at fastholde og udvikle unges spillere. Camilla er inde i en interessant udvikling, hvor hun skal presses og spares med og af spillere på et højere niveau end U19. Derfor passer denne talentaftale perfekt på Camilla. Igennem min relative nye og korte tid i klubben, kan jeg endnu engang konstatere, at klubbens ungdomsarbejde er på et højt niveau. Flere og flere unge og lokale spillere præger EH Aalborg første hold på en god måde og jeg er sikker på at fremtid ser lys ud for Camilla og mange af de andre talenter.”

Kenneth Hedegaard udtaler: 

”Jeg er glad, stolt og lykkelig over at Camilla, sammen med Maiken kommer på talentaftale. Camilla har et stort potentiale – Hun er en moderne skytte, som besidder mange kompetencer i hendes håndboldspil. Camilla er også en lokal pige, som har været med i hele vores talentsystem. Det glæder mig naturligvis, at endnu en spiller er vokset og har udviklet sig til en spændende og dygtig spiller” 

Camilla Rubæk udtaler: 

“Jeg har valgt at takke ja til en talentaftale, da jeg føler det giver rigtig god mening for mig. Jeg kan udvikle mig, og få opadtræning, samtidig med jeg stadig kan spille på u19 holdet.’’

Af Simon Knøsgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *