Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

CECILIE TERMANSEN SKIFTER TIL EH AALBORG FRA NÆSTE SÆSON

14. februar 2021

Det er med stor glæde at vi kan præsentere Cecilie Termansen som ny EH Aalborg spiller for næste sæson. Cecilie er en stærk og ærgerrig stregspiller som kommer til klubben med erfaring fra Bambusa kvindeligaen. Cecilie er desuden fra Nordjylland og kender i forvejen flere af spillerne i EH Aalborg. Vi er derfor meget spændte på at se Cecilie til sæsonen 21/22 hvor vi er sikre på at hun nemt vil falde godt ind på holdet og sætte sit aftryk på banen fra første sekund.

Allan Heine udtaler:

“Cecilie har i denne sæson været en vigtig spiller i Vendsyssels defensiv og netop dette hilser vi velkommen i kommende sæson. Cecilie er hård og kontant og vi ser frem til implementere dette yderligere i holdet. Derudover kommer hun med en sult og en ærgerrighed i sin generelle tilgang til spillet. Vi glæder os meget til at tilknytte endnu en talentfuld nordjyde til EH Aalborg.”

Cecilie udtaler:

Jeg glæder mig til at skulle spille for EH Aalborg i den kommende sæson. Jeg ser frem til forhåbentligt, at kunne bidrage med en masse både på og udenfor banen. Derudover glæder jeg mig også meget til at lære både spillerne og alle omkring holdet at kende.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram