Cecilie Termansen tager 3. sæson i træk i EH Aalborg

Også til næste sæson vil Cecilie Termansen være at finde på stregen for EH Aalborg. ”T” havde en stor andel i EH Aalborgs flotte sæson sidste sæson, og derfor ser cheftræner Peter Jagd frem til at fortsætte samarbejdet:

Cecilie ”T” har haft stor betydning for mange af vores sejre den seneste sæson. Først og fremmest har hun bidraget med hendes stabile forsvar og bevægelige angrebsspil, men hun er faktisk også én af de få stregspillere, der er lykkes med både assists i kontrafasen og at løbe fra modstanderne. Dertil er hun rigtig god til at samle holdet, og derfor glæder det mig rigtig meget, at Cecilie vil være med igen næste sæson.

Selv siger Cecilie Termansen om hendes beslutning:

Jeg er rigtig glad for at skulle fortsætte i EH Aalborg en sæson mere. Efter en sæson, hvor vi var lige ved at nå målet om oprykning, ser jeg frem til, sammen med holdet, at kunne udvikle os yderligere! Derudover trives jeg også godt i klubben både på og uden for banen, og glæder mig derfor rigtig meget til min 3. sæson i EH-trøjen.

Vi glæder os til endnu en sæson med ”T” på stregen.