Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Dramatisk EH-sejr i Slaget om Nordjylland

13. januar 2022

Med en stjålet bold i kampens sidste sekunder stjal håndboldkvinderne fra EH Aalborg muligheden for en udligning fra Vendsyssel, og dermed blev det til aalborgensisk sejr på 31-30 i Slaget om Nordjylland

Af Stefan Holmager Larsen

Der var spænding til det sidste i en nervebetonet kamp, da EH Aalborg og Vendsyssel Håndbold torsdag aften mødtes i et brag at et lokalopgør i landets næstbedste håndboldrække. Heldigvis for hjemmeholdet, så var det holdet fra Limfjordsbyen, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret i Nørresundby Idrætscenter med cifrene 31-30.

Efter føringerne havde bølget frem og tilbage gennem hele kampen, så så det ud til at Vendsyssel skulle løbe med sejren efter at have hentet en aalborgensisk føring på 20-17 med godt 20 minutter tilbage af kampen. Herfra var det nemlig konstant vendelboerne, der var i front med et enkelt mål, og nærmest lige meget hvad EH Aalborg gjorde, så havde gæsterne marginalerne på deres side.

Sådan så det i hvert fald ud indtil godt seks minutter før slutfløjtet, hvor Rikke Hoffbeck bragte hjemmeholdet tilbage i front, og selvom Vendsyssel kæmpede det bedste, de havde lært, så lykkedes det konstant EH-spillerne at komme med hurtige modtræk.

I kampens sidste 30 sekunder ved stillingen 31-30 var det gæsterne, der havde bolden og dermed muligheden for at udligne, men med et aggressivt forsvar lykkedes det til sidst for den aalborgensiske defensiv at afværge pointtabet ved at stjæle bolden fra vendelboerne, og så kunne jublen bryde ud med både sejrssang og fødselsdagssang til ære for cheftræneren.

Opdateres...

EH Aalborg - Vendsyssel Håndbold 31-30 (17-16)

Målscorere EH Aalborg:

Frida Høgaard 8, Sandra Erlingsdottir 7, Rikke Hoffbeck 5, Line Berggren Larsen 5, Märta Hedenquist 4, Maiken Skov Nielsen 1 og Mille Eisenhardt 1

Stillinger undervejs:

1-3, 6-3, 7-7, 9-10, 14-11, 15-13, 17-14, (17-16), 20-17, 20-21, 23-23, 26-26, 28-27, 30-30, 31-30

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram