Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg er finaleklar

21. marts 2023

Sporten giver de største opture og de største nedture - og på lørdag satser vi i EH Aalborg på opturen, der vil munde ud i en sejr og oprykning til landets fornemste række.

Når EH Aalborg spiller på udebane mod Bjerringbro FH vil det være en alt eller intet kamp. Det er en kamp, hvor ét point eller en sejr vil sende EH Aalborg i Kvindeligaen. EH Aalborg kan endda tåle at tabe med 2 mål og stadig have mulighed for at rykke direkte op med en sejr i sæsonens sidste tuneringskamp mod HIK. EH Aalborg har på nuværende tidspunkt en bedre målscore +20 mål end Bjerringbro.

Det er nr. 1 mod nr. 2, og cheftræner Peter Jagd forventer derfor en yderst svært kamp:

"Det er selvfølgelig en modstander, vi har stor respekt for. Det er et godt angrebshold, og i de seneste tre kampe har de lavet mere end 40 mål i gennemsnit. Vi har derfor et stort defensivt fokus op til kampen, hvor de har nogle ret markante profiler, vi bruger lidt tid på. Derudover har vi selvfølgelig kigget på, hvordan vi selv kan lave nogle mål, for formentligt bliver det en målrig kamp, vi har i vente.

Vi har en stor tro på egne evner, men vi er også bevidste om, at vi møder et godt hold. Det bliver en spændende kamp, og vi glæder os bare rigtig meget til at komme i gang!"

Lørdag eftermiddag ved vi om det bliver fest eller EH Aalborg skal ud i oprykningskampe eller måske først kan afgøre den direkte oprykning den 1. april hjemme mod HIK.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram