Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg er tilbage i kampen om oprykning til Ligaen

21. april 2023

Fredag aften ude mod Holstebro Håndbold lykkes det EH Aalborg at tage sejren 23-27.

Efter Holstebro i lørdags tog sejren sikkert i Nørresundby, var det nødvendigt for EH Aalborg at løfte niveauet betydeligt i aftens kamp. EH Aalborg startede kampen godt og fik bragt sig foran 1-3 efter 6 minutters spil ved Märtha Hedenquist, men herefter overtog hjemmeholdet initiativet i kampen med 5 scoringer i træk uden at EH Aalborg lykkes at score, var stilling nu 6-5 til værterne. Resten af 1. halvleg var tæt men med Holstebro foran med 1 eller 2 mål. Stillingen ved pausen var 11-9 i Holstebros favør.

Efter 38 minutters spil fik EH Aalborg udlignet til 13-13 ved Astrid Lynnerup, som med 7 scoringer i kampen var en stræk profil for nordjyderne.

Midtvejs i 2. halvleg fik EH Aalborg overtaget i kampen og med scoringen af Märtha Hedenquist til 14-16 fik EH Aalborg holdets første 2 målsføring i kampen. Resten af 2. halvleg var tæt, men dog hele tiden med en EH Aalborg i førersædet. I kampens døende minutter var Holstebro tvunget til at satse, det gav EH Aalborg et par lette scoringer, der førte til en relativ sikker og forløsenede 23-27 sejr til EH Aalborg.

3. og afgørende kamp i oprykningsspillet fra 1. division til Ligaen mellem EH Aalborg og Holstebro bliver i Nørresundby Idrætscenter lørdag den 29. april kl. 14.30. Vinder EH Aalborg denne afgørende kamp mod Holstebro, venter der bedst af 3 kampe mod det hold, der bliver sidst i Kvalifikationsspillet til Ligaen. Pt ligger Ajax København sidst i skrivende stund.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram