Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg forlænger med Mette Brandt

21. juli 2023

Da Randers HK sidste sæson gik konkurs, var EH Aalborg hurtige til at hente den kloge playmaker Mette Brandt, der gjorde en god figur allerede fra første kamp. Nu får hun lov at være med holdet fra sæsonstart, og dét ser cheftræner Peter Jagd frem til:

Mette er en rigtig dygtig og klog playmaker, som virkelig kan sætte fart i vores angrebsspil og være med til at finde gode løsninger. Mette faldt hurtigt ind på holdet, og når vi til den kommende sæson kan være med til at udvikle vores spilkoncept med hende på holdet, så har jeg endnu højere forventninger til hende næste sæson.

Mette siger selv om forlængelsen:

Jeg har valgt at spille i Aalborg, på grund af jeg leder efter noget kontinuitet, som på længere sigt kan udvikle mig som spiller. Nu kom jeg til midt i sæsonen, og det er rigtig svært, på trods af at jeg blev taget rigtig godt imod af alle i klubben. Men nu er jeg med fra starten af, og håber jeg kan lægge flere lag på og blive en bedre håndboldspiller. Jeg tror virkelig på EH Aalborg som klub, så jeg kunne faktisk slet ikke se mig selv spille et andet sted i den kommende sæson.

Vi glæder os til at have Mette Brandt med på holdet hele næste sæson.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram