Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg forlænger sponsoraftale med Sparekassen Danmark

22. december 2023

EH Aalborg på liga-kurs med sponsor-forlængelse

Sparekassen Danmark forlænger, og klubben hyrer to nye spillere

”Jeg synes, det hele begynder at hænge sammen for vores klub, der forhåbentlig er på liga-kurs”.

Sådan siger Anita Vivi Lilholt, der er direktør i Elitehåndbold Aalborg.

Samtidig med, at klubben nu kan fortælle, at to nye, talentfulde spillere tiltræder i klubben 1. januar, så oplyser klubben også, at den forlænger sin samarbejdsaftale med sin hovedsponsor, Sparekassen Danmark. 

”Det gør os rigtigt stolte, at vi har en sponsor, der bakker så meget op om os. Vi er tilfredse med vores resultater, og vi synes også, de afspejler, at vi har stor opbakning fra sparekassen”, siger Anita Lilholt.

Fra Viborg og SønderjyskE

Med aftalen har EH Aalborg fået mulighed for at ansætte den tidligere ungdomslandsholdsspiller Signe Vetter fra Viborg og stortalentet Tine Geertsen fra SønderjyskE.

”I Sparekassen Danmark ønsker vi at støtte op om byens bedste kvindehåndboldhold EH Aalborgs ambition om at rykke op i Kvindeligaen”, fortæller Bo Bojer, der er regionsdirektør i Sparekassen Danmarks Region Aalborg.

EH Aalborg er allerede godt på vej mod Kvindeligaen med 10 sejre ud af 10 mulige i år.

Femårig aftale

”Med den nye femårige aftale bliver der mulighed for at styrke holdet yderligere allerede i indeværende sæson, så ambitionen om et nordjysk kvindehold i Kvindeligaen forhåbentligt allerede kan realiseres til sommer”, siger Bo Bojer:

”I Sparekassen Danmark brænder vi for det frivillige foreningsliv. Vi er derfor stolte over at vise vores opbakning til alle de dedikerede ildsjæle i EH Aalborg. Vi håber på, at både publikum og det nordjyske erhvervsliv vil være med til at støtte op om EH Aalborg, så byen også på dette område får en plads på landkortet”.

EH Aalborg og Sparekassen Danmark har forlænget deres samarbejdsaftale. Fra underskrivelsen ses her fra venstre EH-direktør Anita Vivi Lilholt, regionsdirektør i sparekassen Bo Bojer og EH-næstformand Simon Aagaard.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram