Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg forsætter sejrskursen

3. december 2022

Lørdag eftermiddag gæstede Hadsten Håndbold Nørresundby Idrætscenter, hvor værterne fra EH Aalborg fortsatte deres sejrsrække - den 9. sejr i træk med 25-19. Kun sæsonåbneren ude mod TMS Ringsted er tabt i sæsonen. Hvilket også gør, at EH Aalborg topper 1. division kvinder i skrivende stund.

Dagens modstander Hadsten Håndbold startede ellers bedst og efter 4 minutters spil stod det 1-4 i gæsternes favør. EH Aalborg fik dog hurtigt kæmpet sig tilbage i kampen og Andrea Jacobsen kunne udligne til 5-5 efter 13 minutter. Hefter satte hjemmeholdet sig på kampen og med 5 minutter tilbage af 1. halvleg kunne Emma Aagaard Poulsen gøre det til 11-6. EH Aalborg styrede resten af 1. halvleg sikkert i hus og kunne gå til pause med en overbevisende 14-8 føring.

Gæsterne fra Hadsten lagde sig ikke ned uden kamp og efter kun 7 minutters spil af 2. halvleg havde de stort set indhentet hjemmeholdet med en scoring af til 15-13 af Hadstens Mathilde Pedersen.

Trænerteamet fra EH Aalborg tog herefter timeout og fik justeret tingene til og Frida Høgaard Nielsen scorede herefter 5 ud af de næste 6 mål og kunne med den sidste scoring i den serie bringe EH Aalborg foran 21-14. Frida blev også hjemmeholdets topscorer med 9 mål i dagens opgør.

Gæsterne fik pyntet lidt på stillingen i den sidste del af 2. halvleg. Kampen sluttede 25-19 på en dag hvor der var debut til Mette Brandt Nielsen i EH Aalborg trøjen.