Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg henter forstærkning til bestyrelsen

6. juni 2021

I EH Aalborg er vi i gang med en planlægt udvidelse af bestyrelsen i henhold til vores strategi for at styrke organisationen. Vi har det sidste års tid haft et ønske om at få flere erhvervsfolk ind i bestyrelsen og organisationen. Vi har været grundige i vores research i forhold til at få de rigtige kompetencer ind. Vi kan derfor nu med glæde løfte sløret for det første navn til vores bestyrelse – nemlig Henrik Thomsen.

Henrik Thomsen er blandt andet partner i webbureauet Podi ApS, der har kontorer i Brønderslev og Skagen. Hos EH Aalborg kender vi allerede Henrik rigtig godt, da han det sidste års tid har haft ansvaret som facilitator af vores erhvervsnetværk ”Erhvervsnetværk Aalborg”. Yderligere er Podi ApS allerede sponsor i EH Aalborg og er i disse dage i gang med produktionen af vores nye hjemmeside med eget billetsystem, der går online i juni måned.

Formand for EH Aalborg Erik Pedersen gælder sig over at Henrik Thomsen har takket ja til bestyrelsesposten og ikke mindst at det går planmæssigt med at få styrket organisationen i EH Aalborg. Vi kommer til at offentliggøre flere andre spændende organisationsnyheder hen over sommeren.

Henrik Thomsen fortæller, at han altid har haft en stor passion for håndbolden både som spiller, træner og foreningsmand. Derfor var det naturligt at takke ja til en bestyrelsespost i det spændende projekt, som EH Aalborg har sat i gang – At skabe et fundament for elitehåndbold i Aalborg for kvinder på såvel seniorniveau som U17 og U19.

Yderligere tiltaler det mig også at klubben allerede har tænkt det spændende CSR projekt ”QNorth” ind i EH Aalborg regi, der er i tråd med de visioner og værdisæt man arbejder målrettet med i forhold til social ansvarlighed samt skabe oplevelser for børn og unge, herunder med et særligt fokus på piger. Dette vil tage udgangspunkt i en række aktiviteter med det sociale fællesskab i højsædet kombineret med læring, venskaber og fokus på foreningsliv og gode netværk.

Endelig er DNAen i EH Aalborg gennemsyret af foreningsarbejdet, der kommer fra moderklubberne Dronninglund IF og Visse IF, hvilket gør at jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet sammen med den øvrige bestyrelse.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram