Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg henter to nye bagspillere

30. december 2023

Fra 1. januar 2024 tiltræder Signe Vetter og Tine Geertsen i EH Aalborg: De skal hjælpe med at rykke holdet op i Kvindeligaen. Signe Vetter er lejet i Viborg HK mens Tine Geertsen skifter på en permanent aftale fra SønderjyskE. Det er to spillere, der trods en ung alder begge har ligaerfaring, og cheftræner Peter Jagd glæder sig til at få dem begge med på holdet:

Vi er rigtig glade for, at vi har fået muligheden for at hente to så dygtige bagspillere på det her tidspunkt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi længe har ledt efter nye spillere til truppen i vores nuværende skadessituation. Det har dog været en lang proces, da vi har haft høje standarder for de spillere, vi får ind – og her er vi helt sikre på, at Signe og Tine er perfekte for os.

Signe Vetter er en enormt dygtig angrebsspiller. Hun har et skud på et rigtig højt niveau, men er også god på rum i høj fart. Signe har trænet med os nogle uger nu, og har på få træninger overbevist både spillerne, Steffen og mig om, at hun i høj grad kommer til at hjælpe os med at lave mål.

Også Tine Geertsen kommer med en evne til at lave mål ud af ingenting samt kunne indgå i et tempofyldt angrebsspil. Hun er meget direkte i hendes spil, og bliver et ubehageligt kendskab for alle vores modstandere: Hende kan I bare glæde jer til at se!

Begge spillere er desuden enormt seriøse og passer perfekt ind på et hold, der gerne vil blive bedre hver eneste dag. I en træningsivrig trup i en klub med store ambitioner er vi sikre på, at både Signe og Tine vil hjælpe os med at rykke op i Kvindeligaen”.

Selv siger Tine Geertsen om hendes skifte til EH Aalborg:

Jeg har valgt at skifte til EH Aalborg, da jeg ser det som en stor mulighed for at udvikle og dygtiggøre mig som håndboldspiller. Jeg ser meget frem til at flytte til Aalborg og til at komme ind på holdet, da jeg allerede nu fornemmer at hele setuppet er meget professionelt. Derudover håber jeg også jeg kan bidrage til at lykkes med at sikre oprykningen fra 1. division til kvindeligaen.

Signe Vetter siger om skiftet til EH Aalborg:

Jeg er efter 1 år ude med genoptræningen, af et overrevet korsbånd blevet klar til at må spille håndbold igen. Der er mange dygtige bagspillere i Vhk, så der er langt til spilletid. Spilletid er det sidste jeg mangler, for at kunne komme tilbage til mit gamle niveau. Aalborg ligger i toppen af 1. Div, og er også et virkelig godt hold, men har været yderst skadesramte i denne sæson, hvilket gjorde der kunne være plads til mig. Jeg glæder mig til at få spillet en masse kamp og kæmpe for Aalborg og forhåbentlig være med til at gøre oprykning til virkelighed.”

Vi er glade for at kunne byde både Signe og Tine velkommen i klubben, hvor de for første gang skal på banen lørdag d. 6. januar kl. 15:00 på udebane mod Søndermarkens IK. Første hjemmekamp i den hvide EH-trøje bliver lørdag d. 13. januar kl. 14:00 når Fredericia HK kommer på besøg i Skansen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram