Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg klar til finale for at komme i Ligaen

18. marts 2023

Sejr nummer 19 i træk gjorde EH Aalborg klar til finalen mod Bjerringbro FH. Fokus var der ikke helt i dagen hjemmekamp i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. I en godt fyldt hal blev dagens tilskuere vidne til at gæsterne fra TMS Ringsted gjorde god modstand.

Kampen startede usikkert og en del fejl sneg sig ind i EH Aalborgs ellers normalt velsmurte maskine. Alligevel var EH Aalborg hurtig i førersædet - Astrid Lynnerup gjorde det til 4-2 efter 9 minutters spil til EH Aalborg. Gæsterne fulgte godt med til 7-5, hvor TMS Ringsted gik over til at spille 7 mod 6 i en periode. Det blev starten til en stærk periode for hjemmeholdet og især EH Aalborg målvogter viste stærkt spil og med fine udkast fik Johanne Bagger Graugaard også 2 scoringer noteret. EH Aalborg gik fra 7-5 til 14-7 efter 25 minutters spil. Kampen så ud til at være på vej mod sin afgørelse, men TMS Ringsted ville det anderledes og kom flot igen mod halvlegens afslutning - og kunne gå til pause kun bagud 16-12.

Fra starten af 2. halvleg styrede gæsterne kampen og kom tættere og tættere på EH Aalborgs føring på 17-15 efter 34 minutters spil. Men 2 hurtige scoringer af aalborgensernes Frida Høgaard Nielsen og Andrea Jacobsen sikrede en 19-15 føring. TMS Ringsted kæmpede videre og fik næsten kontakt ved 23-22 med knap 11 minutter igen af kampen. Men 3 mål i træk af hjemmeholdet skabte luft igen og herefter tillod EH Aalborg ikke gæsterne at komme tilbage i kampen, der sluttede med 30-25 på en dag, hvor spillet ikke var til Liga. Det bliver uden tvivl et mere fokuseret EH Aalborg mandskab, der går på banen næste lørdag mod Bjerringbro i det der er finalen om hvem, der tager den direkte oprykningsplads til Ligaen. Bjerringbro FH storsejrede i deres kamp i dag mod AGF med hele 42-21.

Målscorer for EH Aalborg: Astrid Lynnerup 7, Frida Høgaard Nielsen 6, Mette Brandt Nielsen 5, Andrea Jacobsen 4, Emma Aagaard Poulsen 2, Johanne Bagger Graugaard 2, Märtha Aedenquist 1, Laura Linde Skovhus 1, Sofie Lassen Nygaard 1, Cecilie Termansen 1

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram