EH Aalborg klar til spændende opgør mod Fredericia i Vrå

11. januar 2024:

Klar til at bygge videre på deres imponerende sæsonstart, ser EH Aalborgs håndboldkvinder frem til deres næste udfordring mod Fredericia HK lørdag den 13. januar kl. 14.00 i Idrætscenter Vendsyssel.

EH Aalborg har haft en fremragende begyndelse på sæsonen, hvor de har positioneret sig som førerhold i rækken, med Roskilde HK som forfølgere. Denne position skyldes ikke mindst en stærk åbning på sæsonen af holdet og ny krydret nye spillere og en intens træningsuge, som har styrket holdets samarbejde og strategiske forståelse til spillet.

Cheftræner Peter Jagd har udtrykt optimisme omkring holdets præstationer og forberedelser. “Holdet har trænet godt, og de nye spillere har hurtigt fundet deres plads på holdet. Deres indsats og samspil med de gamle spillere under træningerne har set meget fornuftigt ud,” siger Jagd.

I modsætning til EH Aalborgs stærke sæson, har Fredericia HK oplevet en række udfordringer og befinder sig i øjeblikket næstsidst i rækken. Dog skal der ikke kastes skygge over deres potentiale, som blev demonstreret i deres første møde med EH Aalborg i denne sæson. Den kamp endte i en tæt duel, hvor EH Aalborg til sidst trak fra og sikrede sejren med en score på 24-21.

Lørdagens kamp i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå forventes at byde på spænding og masser af dueller, idet begge hold har meget at spille for. EH Aalborg vil utvivlsomt forsøge at fortsætte deres dominans i rækken, mens Fredericia HK forsøger at skabe en overraskelse.

Fans og håndboldentusiaster kan forvente en dag fyldt med intensitet og passion, når disse to hold mødes på banen i Idrætscenter Vendsyssel lørdag den 13. januar kl. 14.00. Der er fri entre