Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg mistede fordelen

25. marts 2023

Det var en tætpakket Rødkærsbrohal, der blev vidne til et intenst opgør i håndboldkvindernes 1. division. Kampen blev betegnet som en finale og netop det blev den, men desværre for EH Aalborg var det værterne fra Bjerringbro, der trak det længste strå og dermed sejren. Og nu står som oprykningsfavoritter.

EH Aalborg kunne tåle at tabe med 2 mål og ville stadig selv kunne afgøre om holdet skulle rykke i Ligaen. Den mulighed er nu overgivet til Bjerringbro, der vandt dagens opgør med 31-28.

Dagens opgør blev et tæt opgør, hvor de små marginaler desværre faldt ud til Bjerringbros fordel. EH Aalborg startede kampen godt og førte det meste af 1. halvleg med 1 eller 2 mål. Og kunne gå til pause med en 13-14 føring.

EH Aalborg fik en stærk start på 2. halvleg med 2 scoringer til 13-16 føring, men herefter fik Bjerringbro bedre fat i kampen og kunne efter 37 minutters spil udligne til 18-18. Herefter var det EH Aalborg, der hele tiden kæmpede for at hænge på frem til stillingen 23-23, hvor Bjerringbro med 2 scoring i træk skabte deres første 2 målsføring 25-23: En føring som værterne aldrig gav fra dig igen, trods en stærkt spillende Emma Aagaard Poulsen for EH Aalborg, der gjorde alt for at holde EH Aalborg inde i kampen med 4 scoringer i kampens sidste minutter og i alt 9 scoringer, men desværre var det ikke nok for EH Aalborg. Der nu skal håbe på at Bjerringbro snubler i sidste runde mod Holstebro.

Lørdag den 1. april kl. 14.00 spiller EH Aalborg hjemme mod HIK og på samme tid spiller Bjerringbro og Holstebro.

Målscorer: Emma Aagaard Poulsen 9, Frida Høgaard Nielsen 6, Märtha Hedenquist 5, Mette Brandt Nielsen 3, Andrea Jacobsen 2, Marlene Lau Dahlmann 2, Cecilie Termansen 1.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram