Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg sejrede i topkamp

26. november 2022

En velbesøgt topkamp mellem rækkens nummer 1 EH Aalborg og rækkens nummer 2 Bjerringbro FH lørdag eftermiddag i Nørresundby Idrætscenter blev en velspillet kamp. Med en sejr til EH Aalborg på 27-25 holdt EH Aalborg fast i rækkens 1. plads.

EH Aalborgs cheftræner Peter Jagd havde på forhånd spået, at det ville blive et målrigt opgør. 1. halvleg bød også på mange mål. Værterne fra EH Aalborg var hele tiden dem, der havde overhånden i kampens indledning og havde det meste af 1. halvleg en føring på. 3-4 mål, men mod slutningen af halvlegen kom gæsterne fra Bjerringbro bedre med. Holdene kunne gå til pause med 17-15 i EH Aalborgs favør.

EH Aalborg fik en rigtig god start på 2. halvleg og førte efter 36 minutters spil 21-15. Gæsterne tog herefter en timeout og kom bedre med i kampen de efterfølgende minutter. Efter 47 minutter fik EH Aalborg 3 hurtige mål og stillingen var nu 25-19. Men en udvisning til hjemmeholdets Marlene Lau Dahlmann og en straffekast scoring ved 1. divisions topscorer fra Bjerringbro Louise Søndergaard gav 25-20 og en lille åbning for at gæsterne kunne komme tilbage i kampen. Med 7 minutter igen af 2. halvleg reducerede kampens topscorer Louise Søndergaard til atter og det blev også 26-23 før trænerteamet fra EH Aalborg tog timeout med 6 minutter igen af kampen.

Spændende afslutning på kampen

En effektiv timeout for hjemmeholdet, der gav en scoring ved Astrid Lynnerup til 27-23 de næste 4 minutter var uden scoringer før den tidligere EH Aalborg spiller Caroline Højer gjorde den til 27-24. Endnu en reducering til 27-25 med 1 minut igen tvang EH Aalborg til endnu en timeout med 45 sekunder igen.

Det blev ved 27-25 efter en spændende afslutning, hvor nerverne spillede hjemmeholdet et puds og gæsterne fra Bjerringbro var tæt på at kunne "stjæle" et point i en kamp, hvor EH Aalborg i det meste af kampen var den dominerede part.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram