Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg sejrede mod formstærke sjællændere !

12. marts 2024

Lørdag eftermiddag vandt EH Aalborg en imponerende sejr på 35-27 over gæsterne fra TMS Ringsted. Inden lørdagens kamp var TMS Ringsted det mest formstærke hold i 1. Division Kvinder med kun ét mistet point siden nytår, men selvom hjemmeholdet allerede havde sikret sig oprykningen, tog aalborgenserne alligevel en sikker sejr:

Vores 1. halvleg var ikke ret god, men i det mindste lærerig. Vi svingede i perioder for meget, og for mange dumme tekniske fejl endte med en kontrascoring mod os kort tid efter. Derfor var vi også bagud til pause.

En flot 2. halvleg fik dog vendt tingene på hovedet. Særligt hen mod slutningen trak vi fra, og med scoringer både på tomt mål, i kontrafasen og et stabilt stationært angreb gav altså imponerende 20 scoringer i 2. halvleg” siger cheftræner Peter Jagd.

Næste kamp er på udebane, når holdet på lørdag tager til AGF kl. 13:00. Næste hjemmekamp, som også er sæsonens sidste, er når EH Aalborg lørdag d. 23. marts kl. 14:00 møder HØJ Elite i Skansen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram