Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg sejrede på Fyn !

29. oktober 2023

EH Aalborgs 1. Divisions Kvinder gæstede søndag eftermiddag DHG Odense. En sejr på 25-32 til EH Aalborg fortæller dog ikke det fulde billede af en tæt kamp:

”En skiftende håndboldkamp igennem 50 minutter gav os mange gode erfaringer, og så var det dejligt at pigerne holdt hovedet koldt til sidst og kunne hive en flot syv-måls sejr hjem. Vi har været skades ramt den sidste uges tid, og har derfor haft svært ved at træne fuldt igennem. Nu er folk på vej tilbage, og derfor var det jo bare dejligt at se, at resten rykkede tættere sammen i bussen og leverede en god indsats.

1. halvleg bølgede frem og tilbage: Vi havde en flot start og fik løst deres 5:1 forsvar rigtig fint, men derfra slap vi taget på kampen og DHG kom tilbage. Vi manglede så lige den sidste skarphed inden pausen, og måtte derfor gå til pause bagud 13-12.

Herefter fik vi en rigtig flot start på 2. halvleg, hvor vi fik vendt 13-12 til 13-16. DHG holdt sig flot inde i kampen, men de sidste 10 minutter vandt vi med 5 mål og lukkede dermed kampen til en flot sejr.”

EH Aalborg skal næste gang i aktion på fredag d. 3. november kl. 19:00. Her kommer Holstebro Håndbold på besøg til en topkamp i Skansen, hvor pigerne har brug for al den opbakning, de kan få!


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram