Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg slog sikkert Roskilde

28. januar 2023

Der var lagt op til en svær opgave for EH Aalborg i dagens hjemmekamp mod Roskilde Håndbold, som indtog rækkens 4. plads før dagens kamp. Roskilde havde vist god form op til kampen i det nordjyske, derfor var det med en vis spændning, at EH Aalborgspillerne gik ind til dagens opgør i Nørresundby Idrætscenter.

Gæsterne bragte sig foran 0-1, men hurtig overtog værterne initiativet i kampen og efter 6 minutter spil kunne dagens EH Aalborg topscorer Mette Brandt Nielsen gøre det til 5-1. Herefter fulgtes de to hold ad og udvekslede mål, men fra det 20. minut og de efterfølgende 5 minutter slog EH Aalborg det afgørende hul, da Astrid Lynnerup kunne score til 14-7 i EH Aalborgs favør. Herefter kom gæsterne aldrig tilbage i kampen. EH Aalborg kunne gå til pause med 16-12 føring.

2. halvleg startede med 3 EH Aalborg scoringer til 19-12. Herefter så EH Aalborg sig aldrig tilbage og føringen blev stille og roligt udbygget til 27-17, før gæsterne fra Roskilde fik pyntet lidt på kampens resultat. Kampen endte med en sikker 29-23 sejr til Aalborg. Holdet kan nu kan notere 14 sejre i træk i 1. division til cheftræner Peter Jagds tilfredshed.

Men på trods af de mange sejre er der intet afgjort endnu i forhold til oprykningen til landet fornemste række - Ligaen, da Hostebro Håndbold og Bjerringbro fH stadig hænger på. Holstebro er 4 point efter men har spillet 1 kamp mindre og Bjerringbro har 6 point færre end EH Aalborg, men har kun spillet 13 kampe mod EH Aalborgs 15 kampe.

Næste opgør for EH Aalborg bliver den 10. februar kl. 19.30 ude mod DHG Odense.

Målscorer: Mette brandt Nielsen 6, Marlene Lau Dahlmann 4, Astrid Lynnerup 4, Frida Høgaard Nielsen 4, Maiken Skov Nielsen 2, Andrea Jacobsen 2, Sofie Lassen Nygaard 2, Emma Aagaard Poulsen 1, Cecilie Termansen 1, Martine Tveter 1, Johanne Bagger Graugaard 1 og Mille Eisenhardt 1

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram