EH Aalborg spiller mod AGF i Vrå

På fredag d. 24. februar tager vi kl. 19:30 mod AGF i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Vi håber, at mange af vores loyale fans og tilskuere har lyst til at tage en tur med til Vrå. Årsagen til vi spiller i Vrå er blandt andet at vi I EH Aalborg oplever stor opbakning nordenfjords og derfor gerne vil give lidt tilbage ved at spille et par kampe i Vrå.

I sidste uge leverede EH Aalborg en flot hjemmebanepræstation mod Holstebro Håndbold, men selvom fredagens modstander ligger længere nede i tabellen, bliver det iflg. cheftræner Peter Jagd stadig en vigtig kamp:

“Selvom det nogle gange virker som om, at nogle kampe er vigtigere end andre, så er der altid 2 point på spil. Det gælder også fredag aften mod AGF, og vi vil rigtig gerne have begge point for fortsat at holde liv i vores ligadrøm. Det er derfor et hold, vi forbereder os grundigt på, og en opgave der ikke løser sig selv.

AGF har mange dygtige bagspillere med forskellige kompetencer: Vi har derfor en opgave i at få omstillet os til hver enkelt spiller, vi kommer til at stå overfor. I den seneste periode har vi været gode, og for at slå AGF skal vi bl.a. have gang i vores gode forsvar, og på den måde finde en masse mål på kontra. Kan vi få gang i de to faser, så har vi gode muligheder for at få en sejr fredag aften.

Vi er, som skrevet, rykket en tur til Vendsyssel Idrætscenter i Vrå, men vi håber på mindst lige så god opbakning som altid, så vi igen kan hjælpes til en sejr”.

Før kampen i Vrå bliver der også arrangeret et foredrag for klubbens sponsorer og andre erhvervsdrivende. Vi har været så heldige, at Anja Mørck Bredal fra Progreso holder et af sine spændende og interessante foredrag “Effektivitet og Succes – Når dine mål”.

Der bliver også rig mulighed for at erhvervsfolkene kan netværke over en lækker buffet serveret af Idrætscenter Vendsyssel.

I EH Aalborg glæder vi os til at byde velkommen til kamp kl. 19.30 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *