Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg spiller næste kamp i Vrå

13. marts 2023

Næste kamp for EH Aalborg bliver i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, hvor EH Aalborg også spillede for nogle uger siden. Med sejren i weekenden over Hadsten Håndbold stiger spændning mere og mere i forhold til oprykningen til Ligaen. Bjerringbro FH er stadig lige i hælene på EH Aalborgs førerhold.

Sæsonen spidser dermed til, og i 3. sidste spillerunde venter der en revanche på hjemmebane mod TMS Ringsted. Sæsonens hidtil eneste nederlag har været til gæsterne fra Ringsted, og det er derfor et EH Aalborg-mandskab der er opsatte på at få to point med sig i denne omgang:

Cheftræner Peter Jagd: "Sæsonens første kamp bød på et snævert nederlag i Ringsted, hvor vi dels følte os snydt for et straffekast i de døende sekunder, men først og fremmest selv var skyld i, at vi ikke fik holdt vores føring gennem 60 minutter. Det vil vi gøre alt for at rette op på på lørdag!

Der er sket meget med begge hold siden sidst, så vi har både taget et kig på vores første opgør, men selvfølgelig også nye tendenser i Ringsteds spil. Sammen med et skarpt fokus på vores eget spil, føler vi os klar til opgaven, og håber at vi med et hjemmepublikum i ryggen kan tage sejren denne gang" siger cheftræner Peter Jagd.

Opgøret spilles på lørdag d. 18. marts kl. 14:30 i Idrætscenter Vendsyssel. Billetter kan købes i døren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram