Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg Starter Sæsonen Med Bravour: Sejrer over TMS Ringsted

19. september 2023

I lørdags drog EH Aalborgs håndboldhold en tur over vandet til Sjælland for at møde TMS Ringsted. Disse to hold stødte også sammen i den indledende runde sidste sæson. Dengang blev det til et snævert nederlag for EH Aalborg, men denne gang fortalte historien en anden slags eventyr.

“Vi havde en intens og frugtbar opstartsperiode, og alle var ivrige efter at starte turneringen med en mulighed for at tage revanche for sidste års nederlag. Og det lykkedes for os!” siger en Peter Jagd, EH Aalborg.

Selvom stillingen var lige, 8-8, efter de første 15 minutters spil, følte EH Aalborg, at de havde overhånden. Holdet formåede at forbedre deres spil, og de gik til pause med en komfortabel føring på 12-19.

“Vores fokus i anden halvleg var at sikre, at TMS Ringsted ikke fik et comeback. Vi startede anden halvleg stærkt ved at score de første tre mål, og dette cementerede vores dominans i kampen,” fortsætter Peter Jagd.

Til slut bøjede TMS Ringsted sig for EH Aalborgs styrke, hvor kampen endte 23-35 til fordel for de aalborgensiske gæster.

“En stor tak skal lyde til hele holdet. Alle spillere ydede en fantastisk indsats, og når vi præsterer på denne måde, er vi utroligt svære at overvinde,” afsluttede Peter Jagd.

Fokus rettes nu mod den kommende hjemmekamp, når Søndermarkens IK besøger Skansen fredag den 22. september kl. 19:00. EH Aalborg håber på en stor tilslutning fra deres fans, da de tidligere kun har haft et snævert forspring over Søndermarkens IK i en træningskamp. En spændende kamp venter!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram