Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg styrker bestyrelsen yderligere

20. juni 2021

I starten af juli måned meddelte EH Aalborg, at man havde sat gang i en planlagt udvidelse af bestyrelsen, som et led i at styrke organisationen.

Johan Ungermann Poulsen er nyeste medlem af bestyrelsen. Johan er direktør hos Mariendal, hvor man er i gang med at gøre klar til et ledelsesmæssigt generationsskifte. Johan kommer med et fagligt kendskab til elbranchen. Johan har stor erfaring inden for salg og brænder for CSR (Corporate Social Responsibility). Flere og flere virksomheder inklusive Mariendal har fokus på at integrere sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter og i deres interaktion med interessenterne.

Det er blandt andet de salgsmæssige kompetencer samt ikke mindst Johans store interesse for bæredygtighed, herunder CSR koncepter, der gør at Johan og EH Aalborg er et perfekt match.

Hos EH Aalborg har man lanceret et CSR ”QNorth”, der har til formål at skabe muligheder for kulturelle og sportslige aktiviteter i Nørresundby med EH Aalborg som platform og facilitator. Her skaber de samhørighed blandt beboerne og understøtte stoltheden ved at leve, bo og arbejde i Nørresundby og Nordjylland.  Yderligere er formålet at skabe værdi for områdets piger samt styrke grundlaget for kvindesport og eksisterende foreninger i Nørresundby.

Johan fortæller, at han glæder sig meget til opgaven, der skal hjælpe EH Aalborg videre til næste niveau i forhold til organisationens udbygning og aktiviteter.

”Den sportslige del er det nok bedst andre tager sig af, så kan jeg bidrage på de områder, hvor jeg har mine styrker. Især CSR delen synes jeg godt om, det viser, at klubben ikke kun tænker på sig selv, men at man har overskud og energi til at hjælpe andre”.

Direktør for EH Aalborg Henrik Skals og cheftræner for dameholdet Allan Heine glæder sig til samarbejdet, der helt sikkert kommer til at give EH Aalborg endnu et skub i den rigtige retning.

Johan kender allerede en del til klubben via Erhvervsnetværk Aalborg, som Johan og Mariendal allerede er en fast del af.

”Det første møde i bestyrelsen er allerede afviklet og vi er allerede kommet godt i gang” - Siger Johan med et smil.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram