EH Aalborg tager lørdag imod TMS Ringsted

Lørdag den 19. februar kl. 13.30 tager EH Aalborg imod gæsterne fra TMS Ringsted i damernes 1. division håndbold. Det bliver en spændende kamp mellem rækkens nummer 3 TMS Ringsted og hjemmeholdet, der indtager rækkens 4. plads.

Kampen er EH Aalborgs sidste mulighed for at komme med i top-3, der giver retten til oprykningskampe til Ligaen. En sejr vil bringe afstanden ned på 2 point til netop TMS Ringsted. Grundet at Vendsyssel Håndbold desværre er gået konkurs udgår pointene fra kampene mod Vendsyssel Håndbold. Da TMS Ringsted har vundet begge deres kampe mod Vendsyssel Håndbold mister de 4 point. EH Aalborg har tabt en kamp og vundet en kamp mod Vendsyssel Håndbold, derfor mister EH Aalborg kun 2 point i nedenstående stilling.

TMS Ringsted har vist god form i de sidste kampe, hvor de har vundet 4 kampe i streg og senest har vundet storsejre over Rødovre HK og Lyngby HK. Derfor er det et TMS Ringsted mandag fuld af selvtillid, der gæster Nørresundby Idrætscenter lørdag eftermiddag.

EH Aalborg døjer stadig med corona blandt spillerne, det har medført en del træninger hvor, at træningerne har været præget af spillere, der ikke har kunne deltage.

EH Aalborg kom tilbage på vindersporet i seneste turneringskamp mod Lyngby HK. Trods udfordringerne bliver det et tændt EH Aalborg mandskab, der tager imod TMS Ringsted.

Billetter kan enten købes i døren eller på EH Aalborgs hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *