Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg tager søndag til Rødovre

26. februar 2022

Søndag kl. 15.00 spiller EH Aalborg ude mod Rødovre HK. På papiret er det en kamp der skal vindes. Rødovre HK ligger nummer 2 fra bunden af med 1 point op til Gudme HK. Så det er et hjemmehold, der kommer til at kæmpe med alt de har. Den indstilling har holdet også vist på det seneste, hvor det er blevet til sejre i 2 ud af de seneste 4 kampe. Sejrene har været mod Roskilde og Lyngby.

EH Aalborg stiller i stort set stærkeste opstilling og ser frem til opgaven i Rødovre og med forhåbning om 2 point. Sejren ude mod Gudme HK gav en god portion selvtillid til holdet efter en stærk indsats af aalborgenserne.

Efter Vendsyssel Håndbolds konkurs er alle kampe som Vendsyssel Håndbold har været involveret i blevet annulleret. Dette er kommet EH Aalborg tilgode i forhold til Bjerringbro HK, der indtager 3. pladsen og dermed pladsen, der giver retten til kvalifikationskampe om at komme i Ligaen.

EH Aalborg har "indhentet" 2 point i forhold til Bjerringbro, da EH Aalborg havde et nederlag med i bagagen mod Vendsyssel Håndbold i forhold til Bjerringbro, der havde 2 sejre mod Vendsyssel Håndbold.

Ydermere har Bjerringbro tabt en skrivebords sag, hvor kampen er dømt til at blive spillet om. Denne kamp havde Bjerringbro vundet, derfor forsvandt der yderligere 2 point fra Bjerringbros pointkonto.

I skrivende stund (lørdag formiddag) er der kun 3 point op til Bjerringbro for EH Aalborg og med et på papiret lettere slutprogram, hvor det ikke er usandsynligt, at EH Aalborg vinder resten af deres kampe, kan det blive en tæt og spændende afslutning på sæsonen. Bjerringbro har et noget svære program, hvor holdet blandt andet allerede lørdag (i dag) møder rækkens nummer 2 TMS Ringsted ude. I sæsonens sidste kamp skal Bjerringbro møde rækkens nummer 1 Sønderjyske ude. 2 kampe, der sagtens kan ende med nederlag til Bjerringbro og dermed spiller EH Aalborg ind i kampen om den sidste kvalifikationsplads til Ligaen.

Altså taber Bjerringbro ude mod TMS Ringsted og Sønderjyske samtidig med at EH Aalborg vinder sine sidste 4 kampe med Rødovre HK, Roskilde, DHG Odense og AGF, vil EH Aalborg ende på rækkens 3. plads. Et scenarie der var helt urealistisk for 2 uger siden.

Der er lagt op til en spændende afslutning på sæsonen om rækkens 3. plads.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram