Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg tørrede gulv med DHG Odense

21. oktober 2022

EH Aalborg tog fredag aften imod DHG Odense i kvindernes 1. division og lad det være sagt - EH Aalborg var et niveau over gæsterne i aftens kamp, der ellers fik et lidt atypisk forløb, hvor nogle af DHGs spillere havde svært ved at stå fast på det tilsyneladende glatte gulv.

EH Aalborg mandskabet "skøjtede" let og elegant hen over det glatte gulv i Nørresundby Idrætscenter og gav gæsterne en lektion i 1. halvleg, hvor hjemmeholdet kunne gå til pauseføring med 19-8

I 2. halvleg gik tempoet ud af EH Aalborg samtidig med at gæsterne kæmpede godt i forsvaret. Det gav en mere lige 2. halvleg, hvor hjemmeholdet dog stadig udbyggede føring til kampens slutresultat 34-20

Kampens spiller blev Astrid Lynnerup, der fik en buket blomster fra Le Fleur Blomster i Vestbjerg. Der var flere gode præstationer i en velspillet kamp, hvor målvogter Johanne Graugaard stod en flot kamp.

Med aftens sejr indtager EH Aalborg førstepladsen i rækken, dog for en kamp mere end Bjerringbro fH og Holstebro Håndbold.