Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg tog tredje sejr på stribe

2. oktober 2023

Nordjyllands bedste kvindehold tog søndag den tredje sejr i lige så mange kampe i denne sæsons 1. Divisions Kvinder. Denne gang var det på en svær udebane i Roskilde, efter en kamp der, på trods af en 8-måls sejr, var tæt langt hen af vejen:

”Roskilde er et rigtig stærkt hold, som jeg absolut betragter som et top 3-hold. De har mange fine spillere, spiller et hurtigt og duel præget spil og har en god målvogter til at redde dem i den anden ende. Det fik vi også at mærke søndag, hvor vi virkelig måtte slide os til alle scoringer.

I en 1. halvleg hvor målvogterne i begge ender spillede en stor rolle, måtte vi gå til pause foran med en enkelt scoring. Vi spillede os til mange fine afslutninger men uden den helt høje udnyttelse. I den anden ende fik vi derimod givet Elin gode betingelser på mål.

2. halvleg var lidt det samme billede: Vi havde fornemmelsen af, at vi var et bedre hold, men skulle langt hen i kampen før vi rigtigt fik slået et hul. Nogle hurtige kontrascoringer bragte os fra en fra en føring på 21-19 efter 45 minutter, til en føring på 27-20 otte minutter senere, hvor vi reelt lukkede kampen. Det endte derfor med en komfortabel sejr på 8 mål, som både er vigtig i kampen om point, men også i det indbyrdes mål-regnskab med Roskilde” siger en tilfreds cheftræner Peter Jagd.

Næste hjemmekamp er på fredag d. 6. oktober kl. 19:00 i Skansen. Her møder EH Aalborg lokalrivalerne fra de netop oprykkede Aalborg HK.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram