Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg vandt kampen om Nordjylland

8. oktober 2023

Fredag aften vandt EH Aalborg lokalopgøret mod Aalborg HK. Selvom der efter otte minutter stod 3-5 til gæsterne i gult, satte EH Aalborg sig på kampen med fem scoringer i træk og så sig aldrig tilbage. 19-11 til pause blev på ti minutter gjort til 28-11, og efter 60 spilminutter viste tavlen de imponerende cifre 40-19 til hjemmeholdet, der dermed bliver på 1. pladsen:

Vi er glade for at komme fra kampen med en overbevisende sejr, hvor alle fik lov at sætte deres aftryk på kampen. Vi fik gjort os yderligere erfaringer med forskellige elementer af spillet, og har endnu mere arbejde foran os de næste træninger, for at blive klar til en svær udebane mod Hadsten Håndbold.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke alle de fremmødte tilskuere for at lave en god stemning i hallen. Det betyder altid noget for vores præstation, og vi sætter pris på det hver eneste gang” siger cheftræner Peter Jagd.

Med en landsholdspause i udsigt, skal EH Aalborg næste gang i aktion fredag d. 20. oktober ude mod Hadsten Håndbold. Næste hjemmekamp er fredag d. 3. november kl. 19:00 hvor Holstebro Håndbold gæster Skansen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram