Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Aalborg vinder sikkert over Gudme HK

16. september 2022

Fredag aften tog EH Aalborg imod gæsterne fra Gudme HK, hvor det blev til en sikker 30-19 sejr til hjemmeholdet. Kampen startede dog lige med gæsterne fra Gudme HK i føring med 4-6 efter små 10 minutters spil. Herefter fik EH Aalborg holdet bedre fat om spillet og med 4 scoringer i streg var stilling vendt til 8-6 i hjemmeholdets favør.

Gudme HK hang på det meste af første halvleg uden af EH Aalborg fik slået det afgørende hul, men med 6 minutter igen af 1. halvleg scorede Astrid Lynnerup 2 gange og bragte EH Aalborg på 13-7. En føring som herefter stille og roligt blev udbygget gennem resten af kampen. EH Aalborg kunne derfor gå til halvleg med en føring på 14-9

2. halvleg åbnede hjemmeholdet stærkt og Mille Eisenhardt kunne med 3 EH Aalborg mål i træk bringe stillingen på 17-9 allerede efter 3 minutters spil i 2. halvleg. Mille Eisenhardt blev også dagens topscorer for EH Aalborg med 7 mål.

EH Aalborg vandt kampen i sikker stil og med sejren kom EH Aalborg og cheftræner Peter Jagd på pointtavlen i sæsonens 2. kamp efter et smalt nederlag i første runde ude til TMS Ringsted. Næste opgave for EH Aalborg bliver den 24. september ude mod AGF Håndbold.