EH klar til sæsondebut: – Vi vil være en del af toppen

Håndboldkvinderne fra EH Aalborg skal på langfart i sæsonens første kamp, når holdet lørdag eftermiddag gæster Roskilde Håndbold i landets næstbedste række.

Af Stefan Holmager Larsen

De nordjyske kvinder leverede sidste sæson en forrygende indsats, hvor de først sikrede sig en andenplads i 1. divisionens grundspil, inden holdet måtte ud i tre afgørende kampe i det efterfølgende kvalifikationsspil, inden holdet måtte kapitulere til rivalerne fra SønderjyskE. Den gode præstation forpligter dog, og derfor er ambitionerne for den nye sæson da også tårnhøje.

– Vi vil være en del af toppen igen. Det er der ingen tvivl om. Selvom vi har været lidt uheldige med nogle skader her i optakten, så synes vi, at vi har en god bred trup, som kan være med og spille med omkring de øverste placeringer, lyder det fra EH Aalborg-træner Allan Heine.

Hvis den ambition skal indfris, så skal de nordjyske håndboldkvinder være maksimalt klar fra start. I holdets første to spillerunder skal de nemlig møde Roskilde på udebane og efterfølgende Hadsten på hjemmebane – to mandskaber, der i sidste sæson begge drillede EH Aalborg.

– Der ligger en otte-ti hold i 1. divisionen, som er rigtig, rigtig gode, og så er der nogle hold, som er lidt mindre gode. Men som vi så i sidste sæson, så havde vi store problemer mod hold, som på papiret var i bunden. Så det handler om, at man skal være klar fra start af, og man skal være klar i løbet af kampen til at give den 120 procent hver eneste gang. Det gælder for os, ligesom for alle de andre. Så vi skal være klar, når vi skal til Roskilde, hvor vi var heldige at vinde sidste år, så derfor er det en skrap start vi får, synes jeg, men omvendt, hvis man gerne vil være blandt de bedste, så er det jo sådan, det er, siger Allan Heine.

Da EH Aalborg i sidste sæson tog turen til den midtsjællandske domkirkeby lykkedes det kun med nød og næppe at hive en sejr hjem til Nordjylland. Det skete efter en kamp, hvor holdet halsede efter i størstedelen af kampen, inden Allan Heines tropper i kampens sidste 15 minutter vendte opgøret på hovedet og vandt med smalle 24-25.

Om det bliver lige så spændende i denne sæson finde vi ud af lørdag, når Roskilde Håndbold og EH Aalborg mødes i Roskildehallerne lørdag den 11. september klokken 15.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *