Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

EH Ungdom sætter navne på næste sæsons Cheftrænere på U-17 & U-19

1. marts 2023

Vi er stolte over at kunne offentliggøre næste sæsons cheftrænere i EH Ungdom. EH Aalborg har en klar vision om at være et Nordjysk fyrtårn i talentudvikling, ikke kun på spillerniveau, men også på trænersiden. Derfor er vi utrolig glade for at se at EH Ungdom ikke kun leverer talenter på banen, men også på trænerposten. Talentchef Kenneth Hedegaard præsenterer de to nye cheftrænere på henholdsvis U-17 og U-19 holdet:

Ny U-17 Cheftræner 

Vi kan hermed præsentere vores U17 cheftræner for den kommende sæson. Søren Mortensen har valgt at sige ja til rollen som cheftræner for U17 pigerne i sæsonen 2023-2024.

Det er vi i klubben utroligt glade for. Både fordi Søren er et fantastisk menneske og dernæst en kompetent træner. Søren er vellidt blandt spillerne og hans kollegaer i klubben.

Søren kom til EH Aalborg og varetog sammen med Steffen Sagan U17 holdet i sæsonen 2021-2022. Derudover har Søren selv været hele møllen igennem, da han som ungdomsspiller spillede i Aalborg håndbold. Her blev det også til ungdomslandskampe. 

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Søren næste sæson også.

Ny U-19 Cheftræner 

Hermed endnu en præsentation – Denne gang er det vores kommende U19 cheftræner. Her er valget helt naturligt faldet på Steffen Sagan. Steffen er en utrolig ærgerrig og vellidt træner, som brænder for håndbolden. 

Vi har lige siden Steffen startede i klubben som U15 træner været utrolig glade for Steffens engagement i klubben. Alle i EH Aalborg kender Steffen for hans rare væsen og ærgerrighed for trænergerningen. 

Steffen startede i klubben som U15 træner og har siden arbejdet hårdt for at dygtiggøre sig samt arbejdet målrettet for klubben. Han har været cheftræner på U17 holdet samt assistent på U19 Liga. 

Vi ser frem til et godt og kompetent samarbejde med Steffen endnu en sæson. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram