Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Eisenhardt laver fast aftale med EH Aalborg

10. februar 2021

I dag kan vi med glæde præsentere den næste faste aftale med et af vores lokale talenter. Mille Eisenhardt kommer oprindeligt fra Aalborg KFUM inden turen gik til EH Aalborg hvor hun siden sin ankomst har været toneangivende på u17 og u19 holdet. Mille har allerede været med omkring EH Aalborg´s førstehold siden oprykningen til ligaen i 18/19 sæsonen og foruden sit store talent besidder Mille en stålfast vilje og professionel indstilling der betyder at hun altid giver hundrede procent til træning og i kamp. Vi ser derfor med stor forventning frem mod den kommende sæson, hvor Mille skal fortsætte sin positive udvikling og derved hjælpe klubben endnu længere frem i tabellen.

Allan Heine udtaler:

“Mille har de seneste 3 år trænet med 1.holdstruppen og i denne sæson har hun været en fast del af holdet. Mille har udviklet sig utrolig meget de seneste år og vi glæder os til at følge Mille i fremadrettet. Mille er en talentfuld playmaker fra vores egen talentafdelingen og endnu en lokal spiller. Mille er en hårdtarbejdende pige, som passer perfekt ind i vores miljø i EH Aalborg.”

Mille Eisenhardt udtaler:

“Jeg har valgt, at takke ja til tilbuddet om at fortsætte i EH Aalborg, da jeg føler, at det på nuværende tidspunkt er det rette sted for mig at fortsætte min karriere samt videre udvikling.”

Af Simon Knøsgaard

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram