Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Emma Aagaard forlænger med EH Aalborg

11. juli 2023

På venstre back vil EH Aalborg endnu en gang få glæde af Emma Aagaards kompetencer.

Emma startede sidste sæson ud med en skade, og det satte hende desværre lidt tilbage. Men da Emma først kom i omdrejninger, fik hun arbejdet sig op på et rigtig højt niveau. Særligt de sidste kampe af grundspillet og kvalifikationsspillet mod Holstebro og Ajax, var hun meget afgørende. Hun er lidt af en ”schweizerkniv” defensivt, der kan løse mange opgaver, og så kan hun finde mål på både gennembrud og skud udefra samt assists til hele banen. En rigtig god all-round spiller, som jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med” siger cheftræner Peter Jagd.

Emma Aagaard - Sponsor Rævhede Auto

Emma Aagaard siger selv om forlængelsen: ”Jeg har valgt at takke ja til tilbuddet om at fortsætte i EH Aalborg, da jeg føler, at det på nuværende tidspunkt er det rette for mig at være, men også i forhold til min uddannelse. Jeg er rigtig glad for at skulle være en del af EH Aalborg igen og glæder mig til endnu en sæson i den hvide trøje.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram