Læs om kampe og resultater

En præstation under niveau

17. marts 2024

Lørdag eftermiddag tabte EH Aalborg på udebane til AGF. En eftermiddag hvor alt for lidt lykkedes, og hvor aalborgenserne derfor måtte rejse hjem uden point:

Vi var alt for lang tid om at komme i gang. Vi skulle 6 minutter ind i kampen, før vi havde vores første skud på mål, og efter 12 minutter havde vi kun lavet et enkelt mål. Det er selvfølgelig langt under vores normale niveau. Derudover tillod vi alt for mange scoringer på ting, vi havde forberedt os på, så de 14 mål, vi lukkede ind i 1. halvleg, har også en helt naturlig forklaring.

Gennem hele kampen kæmpede vi med at forstå dommerlinjen, og det gav store usikkerheder i begge ender af banen. Det var derfor ikke nogen køn kamp. Det er dog ikke forklaringen på, at vores afslutningsniveau ikke var højt nok, for det var det ikke. I det mindste fik vi i 2. halvleg stabiliseret vores forsvar, men 19 scoringer i alt er sjældent nok til at vinde håndboldkampe. Det er selvfølgelig noget, vi derfor skal have evalueret på, så vi kan slutte sæsonen med en sejr på hjemmebane” siger cheftræner Peter Jagd.

På lørdag d. 23. marts kl. 14:00 spiller EH Aalborg nemlig sæsonens sidste kamp i Skansen, når HØJ Elite kommer på besøg. Det er en god mulighed for at slutte sæsonen af med en sejr, og ikke mindst fejre den flotte sæson, der har sikret holdet en oprykning til Kvindeligaen. Vi håber at se så mange som muligt til sæsonens sidste kamp!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram