Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Et klubkoryfæ takker af

22. juni 2021

De tidlige år

Mie Krogh Larsen startede sin håndboldkarriere allerede i 1994 – Her pakkede hun for første gang sin håndbold taske og tog ned i den lokale klub, Svenstrup IF. Hun spillede i SGIF i 8 år, inden hun tog på efterskole i Viborg. Da hun vendte hjem til det Nordjyske, var det hendes tanke, at hun skulle spille håndbold i Aalborg KFUM. En dag ringede hendes telefon – det var Allan Heine, som ville have Mie til at være en del af Aalborg DH´s ungdomsafdeling. Mie takkede ja og spillede de efterfølgende 3 år i Aalborg DH. Da Mie blev senior, fik Vendsyssel Håndbold øje på Mies kompetencer, og det resulterede i, at Mie spillede i Vendsyssel Håndbold fra 2011-2014.

I 2015 begyndte Mies rejse i EH Aalborg – Mie tog til Aabybro, som skulle rykke op i 1. division, for, at EH Aalborg skulle blive en realitet og gik derefter hele vejen til håndboldligaen med resten af holdet. Mie nåede at være en del af EH Aalborg fra starten – 2015 til 2021.

Mie & EH Aalborg

Mie har altid haft en stor betydning på og udenfor banen. meget for holdet, hvilket både har været på og udenfor banen. Mie er utrolig organiseret og har altid været yderst forberedt til træning og kampe, hvilket hun i høj grad har kunne udnytte til alles fordel. Hun har altid forberedt skudstatistikker, set alle kampe med modstanderne mindst to gange og skrevet nøglepunkter ned om de andres spillere. Hendes enorme forberedelse på modspillerne har blandt andet bidraget til, at Mie har taget mange straffekast gennem EH’s tid. Udover hendes perfektionisme, er Mie også et meget roligt væsen, som har gjort hende meget vellidt på holdet. Mie har altid været et ordensmenneske, og det er derfor heller ingen overraskelse, at Mie altid har stået som bødekassemester, og uddelt bøderne med hård hånd. Der har aldrig været vist nåde fra hendes side, når der er blevet brokket over bøderne, og hun er altså en af grundene til de gode bødekasse-arrangementer. Mie har altid været klubben tro og har været med til at sætte et stor præg på de kerneværdier som EH´s spillere repræsenterer. Mie har altid trænet hårdt og opretholdt sin store professionalisme uanset hvilken rolle eller opgave hun er blevet stillet i udsigt. En absolut holdspiller som gør alt hvad hun kan for at støtte og gøre sine holdkammerater bedre.

Tak er kun et fattigt ord

Tak Mie, tak fordi du altid har været der for klubben. Du har været der i medgang og modgang. Du har støttet klubben og dine holdkammerater gennem svære perioder. Vi er utrolig taknemmelig for den tid, hvor du har bidraget stort til EH Aalborg. Vi takker dig af hele vores hjerte og vi ønsker dig alt det bedste i din videre færd.

Af Simon Knøsgaard

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram