Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Første oprykningskamp til Ligaen

13. april 2023

EH Aalborg møder lørdag Holstebro Håndbold på hjemmebane i den første af potentielt tre kampe. Den samlede vinder skal møde det dårligst placerede hold i Ligaens kvalifikationsspil om den sidste Ligaplads til næste sæson. EH Aalborg går dog til kampen som alle andre:

Cheftræner Peter Jagd: "Vi har holdt en pause i påsken for at lade batterierne op, og gøre klar til sæsonens sidste kampe. Vi har i denne uge forberedt os på kampen, som vi normalt ville gøre.

Kigge på vores spil i begge ender af banen, og hvordan vi kan få det til at matche Holstebros spillestil, og hvordan det kan give os en fordel ift. at vinde kampen. Vi har derfor kigget på vores to seneste indbyrdes opgør, men da Holstebro har været lidt skadesramt, har vi selvfølgelig også kigget på deres seneste kampe for at finde lidt tendenser i spillet. Det bliver et spændende opgør, som vi glæder os til!" siger cheftræner Peter Jagd.

Kampen spilles i Nørresundby Idrætscenter lørdag den 15. april kl. 14.30

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram