Forsvarsgeneral fortsætter i EH Aalborg

Sofie Lassen fortsætter i EH Aalborg, når næste sæson indledes. Sofie Lassen har været et stort aktiv i, at EH Aalborg sidste sæson havde rækkens klart bedste forsvar, og det glæder derfor cheftræner Peter Jagd, at hun igen vil være på holdet næste sæson:

Det er åbenlyst for de fleste, at Sofie Lassen er en rigtig dygtig forsvarsspiller. Hun er god i både parade- og duelspil, og så har hun et vingefang, der giver gode muligheder for at dække både indspil og en gang i mellem erobre en dribling. Dertil har Lassen haft en stor rolle i kontrafasen, og hen mod slutningen af sæsonen viste hun også hendes skudkvaliteter, når hun fik chancen. Det er jeg sikker på, hun også vil bidrage med næste sæson.

Sofie Lassen siger selv om hendes beslutning:

Jeg tager et år mere i den hvide trøje i EH Aalborg. Jeg har haft en god sæson med pigerne på holdet, trænerteamet og hele staben omkring EH Aalborg. Jeg vil gerne være med til at bidrage til, at vi kan få et ligahold i Nordjylland til næste sæson. Vi har et godt træningsmiljø med mulighed for udvikling, hvorfor jeg gerne vil fortsætte i EH Aalborg.

Vi er glade for, at Sofie Lassen også næste sæson vil være med til at sikre, at vi har rækkens bedste forsvar.