Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Fredag drager EH Aalborg til Fyn

8. februar 2023

Fredag d. 10. februar går turen til en udebanekamp mod DHG Odense, der er en del af hele 7 hold, der pt. er involveret i bundstriden. Der er efter 15. spillerunde er der kun 3 points forskel mellem Gudme HK, der indtager jumbopladsen og Hadsten Håndbold på 6. pladsen. En sjælden tæt bundstrid

I toppen af rækken er der også utrolig tæt. EH Aalborg fører rækken 2 point foran henholdsvis Bjerringbro fH og Holstebro Håndbold, derfor er kravet til aalborgenserne også klart - sejr og 2 point med hjem.

EH Aalborgs cheftræner Peter Jagd: Vi har haft en uges kamppause, og er nu helt klar til at gå ind i sæsonens sidste syv kampe. Første opgave er i Odense - en kamp vi glæder os til:

DHG Odense er inde i et godt momentum. De havde en hård start på sæsonen, men de ser ud til at have fået styr på det, og har siden jul skrabet 5 flotte point sammen og befinder sig pt. i den øverste halvdel af tabellen. Det er selvfølgelig noget, vi vil forsøge at sætte en stopper for, og med et kig på både DHG Odenses spil samt vores eget spil, er vi klar til at tage til Odense fredag aften for at vinde.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram