Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

FRIDA HØGAARD OG EH AALBORG SKRIVER KONTRAKT

13. februar 2021

I dag kan vi offentliggøre at det nu er lykkedes at skrive kontrakt med Frida Høgaard efter længere tids forhandling. Frida´s talent har i mange år været tydeligt, særligt i AIK Vejgaard, hvor hun som ungdomsspiller altid har spillet med spillere som var to år ældre end hende selv. Frida blev en del af EH Ungdom som 14 årig og er nu på rekordtid som 18 årig allerede en del af førsteholdet. En absolut fan-favorit og endnu et flot eksempel på kvaliteten hos vores samarbejdsklubber og EH Ungdom.

Allan Heine udtaler:

“Frida er en fantastisk dygtig højre back, som i sin unge alder allerede kan utrolig meget. Hun er en dygtig skytte, som også formår at gøre de fleste forsvarsspillere rundtossede med et kompetent duelspil. Frida er også en lokal spiller, som har nydt godt af det gode talentarbejde, der er lavet i klubben. Frida bliver en vigtig brik på holdet og vi glæder os til at følge Fridas udvikling i EH Aalborg.”

Frida udtaler:

‘’Jeg er utrolig stolt og beæret, og ser det som en god mulighed for at udvikle mig mest muligt’’

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram